top of page
John-Ole 2013.JPG
Meg og Peppe.jpg

Vi er en familie som kommer fra vestlandet, og har jobbet med hest nesten hele livet. Vi 4 eier og driver Stall Tonheim as, sammen med flinke arbeidere og hjelp fra gode venner blant våre elever og deres foreldre <3

Øverst fra venstre:

John-Ole er født i 1961, og er en alt mulig mann. Han tar seg av alt fra bygging, repareringer av stall, paddocker, redskap, biler osv, stallarbeid, å hjelpe de minst erfarne på ridetimer, ved horsemans ship trening, og han er ofte kokk og kjøkken sjef når vi har rideleir. Han jobber nå også på Høiax.

Tone er født i 1967, og er instruktør, kontorarbeider, "mamma" for rideleir elevene og mange andre, daglig leder, og i tillegg jobber hun som personlig assistent og besøkshjem i helgene. Hun har alltid hatt et ekstra hjerte for både mennesker og dyr som trenger litt ekstra.

Tone og John-Ole har også 5 barnebarn de stiller opp for så ofte mammaene trenger det <3

Nederst fra venstre:

Ingrid er født i 1991 og har som sine søstre vokst opp med hest. Hun er utdannet politi, som har vert hennes drøm siden hun var liten, og jobber i Øst Politidristrikt. Men hun jobber også fremdeles hos oss, og har ridetimer en lørdag pr. mnd., samt vikarierer for oss når vi trenger fri. Ingrid er gift med Philipp, og de er foreldre til Amelia  <3

Ann-Helen er født i 1989, og er mammaen til Athele. Hun har tatt fagbrevet innen hestefaget, og er godkjent Trener 1 iht. Norges Rytterforbund, og hun er også utdannet spesial pedagog. Ann-Helen jobber nå 100 % stilling hos oss som stallansvarlig, fagansvarlig for våre lærlinger, rideinstruktør, og har hovedansvaret for Idretten Skaper Sjanser sin Ryttergruppe som holder til hos oss. Hun brenner for å få til et enda bedre tilbud til de barna og voksne som sliter med skolen og livet ellers. Ann-Helen eier Embla, som hun har konkurrert mye med i både dressur og sprang. 

31441161_10160464391515245_454584595648610304_n.jpeg
AnnHelenJolie.jpg
bottom of page