top of page

Aktiviteter fremover:                          (oppdatert 05.10.2020)

Proposisjon Rideskole stevne i gymkhana og sprang,

17. og 18. oktober 2020.

 

Stevnet er åpent for alle våre rideskole elever, også de som har klippekort. De private på Lilleng kan få starte utenfor stevnet (banetrening).

Elevene starter maks 2 klasser hver, valgfritt om de vil starte en i hver kategori eller begge i en.

De med private hester/ponnier kan starte maks 3 klasser hver.

 

Stevnet starter kl. 10.00, så de som starter i den første klassen de to dagene, må møte opp kl. 09.30 for å varme opp og gå banen.

 

PGA KORONA må vi arrangere stevnet over 2 dager. Les følgende regler FØR dere melder dere på!

Hver elev som skal starte, får kun ha med seg en forelder eller hjelper.

ALLE som kommer til stevnet må være helt friske!

Både elev og foresatt/hjelper skal være registrert før de kommer, ved at de skriver fullt navn og mobil nummer i påmeldingen. De må også skrive en egen erklæring på at de er friske og ikke har vert i kontakt med mulig smittekilde de siste to ukene før stevnet. Egenerklæringen skal skrives og sendes tidligst dagen før stevnet.

Tider for oppmøte vil legges ut sammen med start listen dagen før stevnet starter. Det er ikke lov å komme tidligere enn det som er satt opp, og dere må forlate området så snart klassen dere starter i er ferdig.

ALLE MÅ holde fhi sine retningslinjer ang. minst 1 meter avstand, og bruke antibakk før dere kommer inn i ridehuset, og vaske hender og ta på antibakk før dere reiser hjem.

All betaling skal gjøres via vipps eller til bank konto.

Det er ikke åpent for publikum.

Det vil bli en pause mellom hver klasse, for at vi skal få desinfisert utstyr og kontakt flater.

Det er ikke mulig å oppholde seg i kiosken, kun gå inn om man må på toalettet.

 

Oversikt over hvilke klasser som skal arrangeres lørdag 17., og hvilke som skal arrangeres søndag 18. oktober, bestemmes når vi ser hvor mange som skal delta i de forskjellige klassene. Dette fordi vi må være ferdig med stevnet senest kl. 15.oo begge dagene, så vi må planlegge hvor lang tid hver klasse bruker, ut fra hvor mange som skal delta.

 


 

Følgende klasser er satt opp:

1. Gymkhana med hjelper. Alle får sløyfe.

2. Sprang, 30 cm., m/u hjelper. Alle får sløyfe.

3. Sprang 40 cm, med hjelp til å huske banen. Clearround ( 279 ).

4. Sprang 50 cm, clearround ( 279 ).

5. Voksen klassen, valgfri høyde. Clearround ( 279 ).

6. Sprang 60 cm. Feil og stil (280), 1/4 premiering.

7. Sprang 70 cm. Direkte omhopping (274.5.3 ), 1/4 premiering.

8. Sprang 80 cm. JOKER! 1/4 premiering.

9. Sprang 90 cm. Feil og stil (280), 1/4 premiering.

 

Clearround betyr at de som klarer feilfri runde får sløyfe. 2 forsøk på hver ekvipasje.

Info om bedømmingen Joker, se annet notat.

I klassene 1 og 3 - 5, deles sløyfene ut fortløpende.

I klassene 2 og 6 - 9, er det premieutdeling etter klassen.

Stevnet arrangeres i ridehuset.

Oppvarming: Fortløpende oppvarming i ridehuset på 20 x 20 m bane i klasse 1 - 7. Puljevis oppvarming på banen i klasse 8 og 9.

HUSK å lese ryttermelding når den legges ut den 16. oktober!

Pris: kr. 125,- pr klasse. Betales innen 15. oktober via konto nr.: 1080.30.31822, eller vipps til Stall Tonheim as (nr. 108364).

IKKE betalt til mobil nummeret! Gå inn på “Betal” i vippsen, og søk etter Stall Tonheim as. Husk å merke betalingen med “Stevne” og ditt/barnets navn.

PÅMELDING sendes til Tone på e-post! (stalltonheim@gmail.com) Husk å skrive om du er under eller over 12 år!

Påmeldingsfrist er torsdag 15. oktober kl. 23.59.

Etterpåmelding er IKKE mulig denne gangen!

 

KIOSK: det blir salg av mat og drikke via vinduet i kiosken.

Kleskolleksjonen vil vi også vise frem, og det blir mulig å kjøpe noe fra den, og legge inn bestillinger ;)

 

VELKOMMEN TIL EN KOSELIG STEVNE DAG!

(Med forbehold om endringer!)

Tidligere aktiviteter:

JULESHOW 2019

Søndag 15. desember kl. 15.30 inviterer vi og våre elever, alle som ønsker, velkommen til et koselig, morsomt, stemningsfullt og spennende juleshow som elevene har laget selv :)

Inngangsbillett koster kr. 10,- pr. person, og fungerer som et lodd. Hovedgevinsten er et gavekort på 5 ridetimer til en verdi av kr. 1750,-! Det er mulig å kjøpe flere lodd ;) Salget starter kl. 15.00. Håper dere er tidlig ute slik at alle har fått billetter før vi starter kl. 15.30!

Det vil også bli salg av risgrøt, pølser, kaker, vafler og både kaldt og varmt å drikke.

Program:

 

Start kl 15.30

 1. Santa Lucia (Tirsdag gr. 1)

 2. «På låven sitter nissen…» (Mandag gr. 1)

 3. Sirkus (Torsdag gr. 3)

 4. Gymnastikkhopping (Mandag gr.2)

 5. Høydehopping (Tirsdag gr. 2)

 6. "Ny instruktør???" (Torsdag gr. 2)

 7. Nissen kommer! (Falabella gruppen)

PAUSE – Loddtrekning, og kåring av Rideskolemester 2019

   8. Kvadrilje (Onsdag gr.3)

   9. Gymkhana (Torsdag gr. 1)

   10. Grinchen!! (Onsdag gr. 1)

   11. Dressur kvadrilje (Tirsdag gr. 3)

   12. Speed Jumping! (Onsdag gr. 2)

Slutt ca. kl 18.00

GRØNT KORT KURS!

 

Grønt kort kurs er et kurs man er pålagt å ta for å få starte utvidede klubbstevner og større stevner. 

Kurset er delt opp i 4 deler.

Del 1 arrangeres av Råde og Onsøy Rideklubb.

Del 2, 3 og 4 skal vi arrangere her på Lilleng Gård den 18. november i regi av Råde og Onsøy rideklubb. Teorien blir i Lilleng Naturbarnehage og i stallen til Stall Tonheim as. Ridetesten tas i ridehuset på Lilleng Gård. Det er mulig å leie hest av oss til ridetesten.

Les invitasjonene under for mer info. Du kan også lese mer om Grønt kort kurs på www.rork.no .

Invitasjon GK kurs 14.11.2018 Del 1 001.
Invitasjon GK kurs 18.11.2018 Del 234 00

 

Sommeravslutning med åpent ridesenter!

10 års jubileet vårt i 2017 ble så godt mottatt at vi har bestemt oss for å invitere alle som ønsker å komme, til Åpent Ridesenter også i år :)

Vi starter kl. 10.00 med Rideskole stevne i Terrengritt, der våre rideskole elever får ri hinderløyper på ridestiene på Lilleng. Den vanskeligste klassen rir først, i ridestien ovenfor senteret. Se arrangementet "Rideskole stevne i terrengritt". Der finner dere info om hvor dere kan stå for å få se på.

Kiosken i Naturbarnas fjøs åpner kl. 10.00, og her kan dere få kjøpe mat og drikke. Grillen tennes ca kl. 12, her blir det grillmat å få kjøpt :)

Aktiviteter alle som ønsker kan delte på er:

Kl. 12 - 15: 
Natursti konkurranse uten hest, men spørsmålene handler om Stall Tonheim as, og hest. Her stiller dere som lag eller alene. Kr. 20,- pr. deltager. Dere skal ved hjelp av et kart, finne poster som er satt opp på forskjellige steder på Lilleng Gård. De som har alle svar riktig, er med i trekningen av 5 ridetimer til en verdi av kr. 300,- pr time, dvs. at 5 av de som har alt riktig, får en ridetime på hver!

Kl. 13 - 15:
Ponniriding ved stallen, kr. 20,- pr. runde. Barn fra 1 år og oppover til godt voksne kan få ri på en av våre fjordinger og to av våre mindre ponnier.

Kl. 14:
Utenfor stallen kan du få delta på Stylteløp :) Premie til vinneren (som er den som klarer løpet på kortest mulig tid uten støttehjelp), samt en liten trøstepremie til alle ;)

Hestesko kasting kan du også få prøve :)

I tillegg skal vi selge lodd i loddbøker i kiosken. Kr. 10,- pr, lodd. Hovedgevinsten her er gavekort på rideleir uten overnatting, til en verdi av kr. 3450,-! Trekning kl. 15.45. Vinnerne blir kontaktet etterpå om de ikke er på Lilleng ved trekning.

Lilleng Naturbarnehage har en flott lekeplass som barna kan få utfolde seg, og dere kan også hilse på deres esel Muffe, ponnien Bola, deres griser, sauer og kaniner som går ute :) OBS! Det er IKKE lov å gi dyrene noe form for mat!

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til vår sommer avslutning :)

Rideskole stevne i gymkhana og sprang!

Lørdag 28. april 2018 inviterer vi alle våre rideskole elever til stevne i gymkhana og sprang, på utebanen på Lilleng. Se proposisjonen som ligger under "Mer info og nyheter". Her blir det salg av mat og drikke, loddsalg, og salg av vår kleskolleksjon. Kom gjerne innom for å se på om du ikke skal starte :)

RIDESKOLE STEVNE I DRESSUR, MED INNLAGT KLUBBKLASSER!

Lørdag 3. mars 2018 ønsker vi alle våre elever og medlemmene i Råde og Onsøy Rideklubb (RORK), velkommen til Rideskole stevne i dressur, med innlagt klubbklasser for RORK sine medlemmer. Det blir både ryttertest klasser der elevene kan få hjelp til å bli leid eller huske programmet, vanlige dressur klasser, rekrutterings klasse for voksne over 30 år,  handikapklasse og Prix Caprilli!

Se proposisjonen under "Mer info og nyheter" 

Velkommen til vårt 11. år med rideskole på Lilleng :)

31. juli 2017

 

Håper alle har hatt en fin sommerferie! Vi har som vanlig hatt 6 flotte uker med rideleir, der alle har vert fulle. Påmeldingene til neste års rideleirer er allerede i gang, så om du ønsker å delta med din favoritt hest/ponni, bør du melde deg på nå!

 

Sommeren har også vert tung for oss. Vår herlige Lucky døde etter en dramatisk ulykke i stallen, på den nest siste rideleiren. Han er savnet av alle som red han, og blir vanskelig å erstatte. Men vi leter etter en ny som er på ca samme høyde, og har samme gode gemytt. Vi legger ut info om den nye hesten så snart vi har bestemt oss for hvem vi vil kjøpe, så følg med på vår hjemmeside og facebook side. De som red Lucky på rideskolen, vil da få tilbud om å ri den nye hesten.

 

Ingrid har bestemt seg for å satse for fullt på sine to vikar jobber, og vil derfor ikke fortsette som instruktør for oss. Vi har derfor utlyst en ledig stilling, og har fått to gode søknader på den. Vi vil introdusere vår nye instruktør så snart vi har bestemt oss for hvem som får jobben.

 

Så vil vi gjerne minne om at vi fikk nytt konto nummer i fjor: 1080.30.31822. Det er fremdeles noen som bruker det gamle nummeret, så ber dere alle om å huske å bytte nummer i banken.

 

Rideskolen:

I løpet av sommeren har vi fått noen ledige plasser på rideskolen, så det er noen heldige som har fått starte her etter en lang tid på venteliste. Håper alle tar godt imot de nye elevene våre!

 

Grønt kort kurs:

Vi skal arrangere Grønt kort kurs del 2, 3 og 4 for Råde og Onsøy Rideklubb (RORK) i løpet av høsten. Dato kommer vi tilbake til. Del 1 arrangeres av Ingrid Jakobsen, i Råde. Følg med på vår facebook side, og www.rork.no.

Høstens aktiviteter på rideskolen:

 • 2. september: 2 – timers dressur kurs. Se vår hjemmeside for mer info!

 • Høstferien uke 40: høstens rideleir har nå kun 4 plasser ledig, så det er lurt å bestille plass snarest om du vil delta på en lærerik uke! Det er også mulig å delta på dagkurs. Se hjemmeside for info!

 • 13. – 15. oktober: Weekend kurs i sprang.

 • 21. oktober: Rideskolestevne i sprang og gymkhana.

 • 3. – 5. november: Weekendkurs i sprang og dressur, med fokus på FERD Rideskolecup.

 • Søndag 17. desember: Juleshow J

 

Stevner våre elever kan delta på når de er klare:

 • 9. – 10. september arrangerer RORK D stevne i dressur med innlagt KM.

 • 15. – 17. september er det NM dressur på Fredriksborg Hestesports senter.

 • 23. – 24. september er det D stevne i sprang på Fredrikstad Ridesenter, Bekkevold.

 • 30. september arrangerer RORK Utvidet Klubbstevne i sprang, med egne klubb klasser.

 • 1. oktober: Utvidet Klubbstevne i dressur, RORK, med egne klubb klasser.

 • 11. –12. november: FERD Rideskolecup! Mer info kommer på hjemmesiden senere.

Håper alle får et fint og lærerikt kurs hos oss i høst også :)

Vennlig hilsen Tone, John-Ole, Ann-Helen, Ingrid, våre firbente venner, og alle våre dyktige hjelpere :)

1. juni 2017.

 

VELKOMMEN TIL 10 ÅRS JUBILEUM!

For å feire vårt 10 års jubileum som rideskole på Lilleng, inviterer vi alle som ønsker å delta, til Åpent Ridesenter der dere kan få delta på forskjellige aktiviteter, og få se våre elever starte i terrengritt stevne!

Dere kan få delta på:

Ponniriding i ridehuset, kr. 10,- pr. runde. Barn fra 1 år og oppover til godt voksne kan få ri på en av våre fjordinger og to av våre mindre ponnier.

Stelle og kose med to av våre ponnier i stallen vår. Dette er gratis.

Natursti konkurranse uten hest, men spørsmålene handler om hest. Her stiller dere som lag eller alene. Kr. 10,- pr. deltager. Dere skal ved hjelp av et kart, finne poster som er satt opp på forskjellige steder på Lilleng Gård. De som har riktige svar, er med i trekningen av 5 ridetimer!

Dere får også muligheten til å se våre rideskole elever delta i terrengritt på utebanen og nedenfor stallen. Kan bli spennende når de vanskeligste klassene går!

I Naturbarnas fjøs kan dere få kjøpe mat og drikke, også grillmat.
Her vil vi også vise "lysbilder" fra de 10 årene vi har drevet rideskolen her :)

I tillegg skal vi selge lodd i loddbøker i kiosken. Kr. 10,- pr, lodd. Hovedgevinsten her er rideleir uten overnatting, til en verdi av kr. 3350,-! Trekning kl. 15.45. Vinnerene blir kontaktet etterpå om de ikke er på Lilleng ved trekning.

Lilleng Naturbarnehage vil også ha åpent hus denne dagen, så dere er velkommen til å ta en titt oppom dem for å se hvordan de har det. Dere kan også hilse på deres esel Muffe, ponnien Bola, deres griser, sauer og kaniner :)

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til å feire vårt 10 års jubileum!

4. januar 2017.

Nytt spennende år, med nye muligheter til å lære mer om våre firbente venner :)

Vi har som vanlig en travel vår!

16- 26. februar (usikker på hvilke to dager finalen går...) har vi med to av våre elever i finalen til FERD Rideskolecup, på AEG! I år var det Ida Rangjord og Nathalie Celine Halvorsen som var de dyktige vinnerne av kvalifiseringen i Østfold Fylke! Ann-Helen blir med de som deres instruktør, vi andre vil følge med på live tv på internett. Vi legger ut link så snart vi får vite den.

19. - 24. februar har vi vinter rideleir! Det er nå fullt, men vi har ledig plass på dagkursene vi arrangerer tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien. Se " Andre tilbud " under " Våre tilbud ".

17. - 19. mars arrangerer vi weekend kurs med fokus på sprang!

26. mars tar vi med oss elever til å starte lag for RORK i 1. kval. til Norges serien i sprang, i Kongssvinger!

Lørdag 1. april arrangerer vi Rideskole stevne i dressur, med innlagt klubbklasser, og med innleid dressur dommer!

Lørdag 6. mai arrangerer vi Rideskole stevne i gymkhana og sprang!

19. - 21. mai arrangerer RORK 2. kval. i Norges serien sprang, på Tune, og vi har med elever på laget ;)

10. juni feirer vi vårt 10. års jubileum som rideskole på Lilleng :) Mer info kommer senere!

Proposisjoner og mer info om aktivitetene vil bli lagt ut som arrangement etter hvert.

bottom of page