top of page

Ridetimer

Vi tilbyr ridetimer lørdager kl. 09.15, 15.00, og 16.30. UNNTATT i ukene 31, 32, 33 og i juleferien og påskeferien. Se ellers oversikt over ledige timer på vår facebook side.

Søndagene er det stengt.En ridetime inneholder ca. 35 min stell og påsaling, og 45 min riding. Vi setter sammen grupper på maks 6 som rir på ca samme nivå.

 

De minste barna kan få tilbud om 30 min stell og 30 min riding til lavere pris.PRIVAT TIMER: fra 1. mai - 31. august kan vi tilby privat timer mellom de andre timene på de lørdagene vi har åpent. Du bestemmer da selv om du vil ha med en eller flere til. Med privat time mener vi time med egen instruktør, dvs. at det er mulig det vil være andre på banen samtidig. Om du vil ha banen for deg selv, koster det kr. 150,- pr. time i tillegg til ridetimen, og da må vi bestille banen senest 14 dager før timen.

De som trenger det får en som hjelper dem hele tiden.Du kan bestille undervisning i sprang, dressur, horsemanship, eller ri en tur i skogen eller på veiene rundt Lilleng.LANGTUR rundt Elingård (ca. 1,5 time) koster kr. 600,-.

bottom of page