Ridetimer

Vi har nå stengt ridetimene for de som ikke er faste kunder hos oss, pga. den økende smitten i Fredrikstad området. Kun rideskole elever og de med klippekort får ta ridetimer lørdager frem til smitten er under kontroll igjen.

 • Vi har ikke lov til å ha nærkontakt til dere når dere er på kurset, 1 m regelen fra Helsedirektoratet gjelder oss instruktører fremdeles. Derfor må alle som trenger tett oppfølging av en hjelper, ha med seg en egen hjelper hjemmefra. Det kan være mamma, pappa, besteforeldre eller andre som klarer å hjelpe med stell og riding.

 • Alle må være friske.

 • Dere må møte med rene klær og utstyr.

 • Ber om at dere vasker hendene godt når dere kommer, det er også lurt å gjøre før dere reiser hjem igjen.

 • Dere får stelle selv, men må kun bevege dere i den boksen hesten står i, ikke gå bort til de andre. Ingen får ha hestene på stallgangen med mindre det er helt nødvendig.

 • Instruktøren legger alt utstyr klart på utsiden av boksene, og når timene er ferdig, legger dere alt utstyr utenfor boksene slik at instruktøren kan desinfisere og henge det på plass. Dere skal ikke gå inn på salrommet, unntak er forryttere som har egne skap der.

 • Hesten kan også være en smittespreder, så anbefaler at dere ikke tar på hestene mer enn nødvendig.

 • I ridehuset/banen må dere også hele tiden holde minst 3 meters avstand til hverandre og instruktøren.

 • Må dere bruke toalettet, så er det kun det som er i ridehuset som er tilgjengelig for dere. Privat stallen er stengt for alle andre enn de som har hest der. Husk da å vaske hendene godt etterpå, og ta gjerne klorin på de kontaktflatene du har vert borti på toalettet.

 • Foreldre og andre som er med dere, får nå være i ridehuset eller ved utebanen, om de er helt friske. Ber om at de ikke tar på steder de ikke har behov for å ta på, og at de holder avstand til hverandre.

 • Vi som jobber i stallen, desinfiserer alle kontaktflater hver kveld når kveldsforingen er ferdig.

Vi tilbyr vanligvis ridetimer/privattimer i hverdager fra kl 10.00 - 14.00, lørdager kl. 09.30, 15.00, og 16.30. PGA. KORONA TILBYR VI IKKE PRIVAT TIMER LENGRE! Vi har heller ikke ridetimer på dagtid i hverdager nå.

Søndagene er det stengt.En ridetime inneholder ca. 35 min stell og påsaling, og 45 min riding. Vi setter sammen grupper på maks 6 som rir på ca samme nivå.

 

De minste barna kan få tilbud om 30 min stell og 30 min riding til lavere pris.På privattimene bestemmer du selv om du vil ha med en til, men maks 3 på timen. Med privat time mener vi time med egen instruktør, dvs. at det er mulig det vil være andre på banen samtidig. Om du vil ha banen for deg selv, koster det kr. 150,- pr. time i tillegg til ridetimen (totalt 650,- for en person), og da må vi bestille banen senest 14 dager før timen.

De som trenger det får en som hjelper dem hele tiden, unntatt de som må ha en hjelper tett ved siden av (teks. små barn). Du kan bestille undervisning i sprang, dressur, horsemanship, eller ri en tur i skogen eller på veiene rundt Lilleng.Langtur rundt Elingård (ca. 1,5 time) koster kr. 600,-.