RideleirPåskeleiren måtte avlyses, men vi regner med smitten er lavere til sommeren, og at vi da får ha overnatting på rideleirene, med noen restriksjoner iht. fhi sine retningslinjer.

Se: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

I vinterferien, sommerferien og høstferien inviterer vi til rideleir/-kurs for alle hestegale gutter og jenter!

Undervisningen blir lagt opp etter hva den enkelte kan fra før, og hva han/hun vil lære.

Vi arrangerer rideleire i vinterferien, påskeferien, sommerferien fra uke 26-31 og høstferien.​FORSLAG TIL LITT AV DET DU KAN LÆRE:

- fôring og stell
- sikkerhet ved håndtering av ponnien/hesten
- horsemanship
- vedlikehold av utstyr
- riding i skog og mark
- dressur
- sprang
- voltige
- kjøring med ponni

- løshopping

- longering og lange tømmer
- førstehjelp
- om sykdommer ponnien/hesten kan få.De som skal overnatte kan møte søndag kl. 19.00. Det er også mulig å overnatte bare noen av nettene om det er ønskelig.

Dagkurset starter kl. 08.00 og varer til kl. 16.00 hver dag fra mandag til fredag. Så er det kvelds aktiviteter fra 19 - 22 for de som skal overnatte. Er også mulig å delta på kvelds aktiviteter uten å overnatte.

ALDER: fra ca. 10 år. Yngre barn kan delta om foreldrene mener de er modne nok.PÅMELDINGEN ER BINDENDE! Kun avbestilling inntil 2 mnd. før kursstart godtas uten avbestillingsgebyr. Etter denne fristen er det kun "gyldig" grunn som sykdom o.l. som godtas. Da kreves ett avbestillingsgebyr på kr. 500,- som ev. trekkes fra depositumet før resterende, kr. 500,-, tilbakebetales.​

 

ØNSKER DU Å HA MED DIN EGEN HEST/PONNI? Det er mulig på sommerleirene, og koster ikke noe ekstra. Du får høy og strø av oss, men må ha med eget kraftfôr. Uke 29 er satt av til kun deltagere med egne hester, men du kan også ha med egen på de andre leirene. Hesten må være vaksinert etter NRYF sitt reglement, og ikke ha vert syk eller i nærheten av syke hester de siste 6 mnd. før rideleiren.

De som vil kan få ta rideknappen. Det koster kr. 100,- pr. knapp. Du sier ifra ved påmelding hvilken grad du vil ta på kurset, og så legger vi undervisningen til rette for at du skal klare den så bra som mulig. Vi bruker første økt på fredagen til å ta rideknappen.Så avslutter vi med en fellestime/oppvisning i sprang, dressur, voltige eller gymkhana, fredag kl. 14.00, som foreldre og andre kan komme og se på :)Bestill via sms til 996 13 495 snarest for å få plass, vi tar maks 12 deltagere pr. leir!

Oversikt over ledige hester og ponnier: (oppdatert 17.04.2021)

Sommerferien 2021:

 

Uke 26: FULL! Men du kan sette deg på venteliste i tilfelle noen må melde seg av.

Uke 27: FULL! Men du kan sette deg på venteliste i tilfelle noen må melde seg av.

Uke 28: FULL! Men du kan sette deg på venteliste i tilfelle noen må melde seg av.

Uke 29: 3 ledige plasser. Dette er en rideleir for de med egne hester / ponnier. Må ri på min. Lc nivå, og kunne håndtere hestene selv. Unik mulighet til å få hjelp til utfordringer du har med hesten/ponnien du eier eller har på fôr! Er også åpen for de som vil våre hester. De som er ledige er: Lloyd, Champion, Jackie, Balder og Arcelino.

Uke 30: 1 ledig plass. Ledige hester er: Hazel eller Balder, og Kimi.

Uke 31: FULL! Men du kan sette deg på venteliste i tilfelle noen må melde seg av.

Høstferien 2021:

Uke 40: FULL! Men du kan sette deg på venteliste i tilfelle noen må melde seg av.

Vinterferien 2022:

Uke 8: 4 ledige plasser. Ledige ponnier og hester er: Lloyd, Jackie, Balder, Arcelino, Peppe og Kimi.

Pakkeliste til rideleirene:

  • Om du ikke har rideklær, bør du ha med støvler med hæl og en myk tettsittende bukse uten søm på innsiden.

  • Regnklær og varme klær i tilfelle styggevær.

  • Til sommerleirene: Badeklær i tilfelle det blir for varmt å ri på dagen

  • Vanlige klær og sko.

  • Ved overnatting: nattklær, toalettsaker, sovepose (kan leie dyne og pute)

Send gjerne en sms om du lurer på noe mer :)